Over Pindarotsje

Al bijna 15 jaar heb ik af en aan een blog gehad en ook met veel plezier bijgehouden en zien groeien. Toch werd het tijd voor iets nieuws en dat is Pindarotsje geworden.

Nu hoor ik je denken, waarom in vredesnaam de naam ‘Pindarotsje’? Nou toen ik 16 was (je weet wel, zo’n sacherijnige tiener die veel te veel te zeiken had) en mijn eerste blog begon, was mijn gedachtegang bij het uitzoeken van de naam: Wat is het meest random woordje wat ik maar kan verzinnen? Ik kwam toen uit bij Pindarotsje en eigenlijk is het mij altijd bijgebleven. Het slaat echt drie keer nergens op en volgens mij is dat ook wel goed, lekker random houden.

Wat mij altijd verteld is, is dat ik kan ‘lullen als Brugman’. Iets wat met een blog nogal kan helpen. De blogposts zullen ook een grote verscheidenheid aan onderwerpen laten zien. Want het komt er eigenlijk op neer dat ik het ga hebben over dingen die mij interesseren, simpel… maar een ding.

Alle meningen die ik op mijn site publiceer, in welke vorm dan ook, zijn die van mijzelf. Ik sta voor de volle 100% achter alles wat ik hier neer zet. Waarom zou dit ook anders zijn? Alle producten of diensten die genoemd worden heb ik niet voor betaald gekregen (tenzij expliciet anders vermeld). Niemand betaald mij voor mijn mening, deze is en blijft ten alle tijden van mijzelf. Het zou anders een hele saaie bedoeling worden.

Foto’s zijn gemaakt met mijn Iphone 6s.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, verwijs ik u graag naar de Contact pagina.

Veel liefs, Lucinda.