Over Pindarotsje

Al bijna 12 jaar heb ik af en aan een blog gehad en ook met veel plezier bijgehouden en zien groeien. Toch werd het tijd voor iets nieuws en dat is Pindarotsje geworden.

Nu hoor ik je denken, waarom in vredesnaam de naam ‘Pindarotsje’? Nou dat heeft een reden. Als er iets is waar ik in al die jaren van bloggen niet blij mee ben geweest, dan is het wel de naam van mijn blog. Kwam altijd beetje suf over als ik de naam vertelde van mijn blog, je weet wel… plaatsvervangende schaamte enzo. Daar wilde ik van af. Dus ben ik sinds mei 2016 weer terug bij mijn aller aller aller eerste blognaam, Pindarotsje.

Toen ik 16 was (je weet wel, zo’n sacherijnige tiener die veel te veel te zeiken had) en mijn eerste blog begon was mijn gedachtegang bij het uitzoeken van de naam: Wat is het meest random woordje wat ik maar kan verzinnen? Ik kwam toen uit bij Pindarotsje en eigenlijk is het mij altijd bijgebleven. Het slaat echt drie keer nergens op en volgens mij is dat ook wel goed, lekker random houden.

Ja, dit is een blog gecombineerd met een podcast. Naar mijn idee is in Nederland de podcast nog redelijk onbekend. Je bent of blogger, of YouTuber (vlogger) en daartussen zit niet zoveel. In America is de podcast al wel groot aan het worden. Het is een soort amateur radioshow die zo lang kan duren als je zelf maar wil (meestal tussen de 10 en 45 minuten) waarin je praat over alles wat je zelf wil. De één praat over actualiteiten en de andere over de meest, daar is het woord weer, random onzin.

Wat mij altijd verteld is, is dat ik kan ‘lullen als Brugman’. Iets wat mij een podcast wel goed uit komt. Ik neem deze meestal op tijdens mijn autorit naar mijn werk. Ik ben dan sowieso een halfuur onderweg. De blogpost zullen ook een grote verscheidenheid aan onderwerpen laten zien. Want het komt er op neer dat ik in de blogposts en in de podcasts het ga hebben over dingen die mij interesseren. Ik hoop natuurlijk jou daar in mee te krijgen, dat is altijd wel leuk….

Alle meningen die ik op mijn site publiceer, in welke vorm dan ook, zijn die van mijzelf. Ik sta voor de volle 100% achter alles wat ik hier neer zet. Waarom zou dit ook anders zijn? Alle producten of diensten die genoemd worden heb ik niet voor betaald gekregen (tenzij expliciet anders vermeld). Niemand betaald mij voor mijn mening, deze is en blijft ten alle tijden van mijzelf. Het zou anders een hele saaie bedoeling worden.

Foto’s zijn gemaakt met mijn Nikon Coolipx P520 en mijn iPhone 6s.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, verwijs ik u graag naar de Contact pagina.

Veel liefs, Lucinda.