Over Mij

Hallo!

PindarotsjeLucinda1

Mijn naam is Lucinda en ik ben 29 jaar en ik ben een jaartje geleden weer terug verhuisd naar mijn ‘hometown’ Emmeloord in Flevoland. Ik ben een echte homegrown boerenmeid van het platteland. Samen met mijn twee katten (Riku en Sora, ja inderdaad vernoemd naar Kingdom Hearts) woon ik in een ruime maisonette met het meest geweldige uitzicht wat ik mij maar kon wensen.

Flevoland en in het bijzonder de Noordoostpolder, is waar ik mij thuis voel. Het is klein, het is kneuterig, er gebeurd niet zo heel veel en het is zeker rustig, maar voor mij is het perfect.

Het ene moment is mijn leven uitermate relaxt en het andere ben ik amper thuis door alle gezellige dingen die ik aan het doen ben. Het is een afwisseling die ik wel kan waarderen in ieder geval. Ik heb een heerlijk uitgesproken mening over de meest uiteenlopende onderwerpen, maar sta altijd open voor de mening van een ander en houd er ook van om die dialoog aan te gaan, waar een blog en podcast natuurlijk perfect voor zijn.

Ik ben een simpele jonge vrouw van het platteland die op dit stukje Internet de grootste lol en plezier heeft en ik hoop dat als je dit leest, jij zin hebt om je daar in te mengen. Iets met zielen en vreugd enzo…..

Liefs, Lucinda